Vandaag (18 maart) in 2014: The War on Drugs brengt Lost in the Dream uit

Lost in the Dream is het 3e studio-album van de Amerikaans Indie band The War on Drugs. Het album werd uitgebracht op. De albumteksten werden grotendeels beinvloed door de eenzaamheid van de in depressie verkerende Granduciel nadat hij klaar was met touren. Het album bevat invloeden uit de jaren 80 rock zoals Bruce Springsteen, Neil Young & Crazy Horse.

Voor mij persoonlijks staat dit album symbool als het album dat ik leerde kennen tijdens mijn debuut op  de radio.Op dinsdagochtend draaide ik wekelijks tijdens Soessafaria Red Eyes of Under the Pressure. Nog steeds draai ik het album regelmatig en bestempel ik mijzelf als War on Drugs fan!

Singles

  1. Red Eyes
  2. Under the Pressure
  3. Burning
  4. Eyes to the Wind
  5. An Ocean in Between the WavesEen gedachte over “Vandaag (18 maart) in 2014: The War on Drugs brengt Lost in the Dream uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *