Vandaag in 2002: Acda en de Munnik – Groeten Uit het Maaiveld

Groeten uit Maaiveld is het negende album van Acda en De Munnik. Het kwam uit op 19 november 2002. Op dit album zijn voor het eerst liedjes te vinden die niet eerder deel uitmaakten van een cabaretprogramma. De titel verwijst naar een maaiveldcultuur.

Het album bevatte de hits: Ren Lenny Ren en Mis ik Mij

 1. Groeten uit Maaiveld
 2. Zo is het goed
 3. Ren Lenny ren
 4. Hoogmoed en de val
 5. Tijd (zonder titel)
 6. Welkom terug
 7. Het woord is aan
 8. Ik hou van jou
 9. Ik was vergeten
 10. Mis ik mij
 11. Slaapliedje
 12. Heel soms
 13. Hidden track

Een gedachte over “Vandaag in 2002: Acda en de Munnik – Groeten Uit het Maaiveld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *